KopwaartsVoor gemeenten

Voor gemeenten

Kopwaarts is specialist in duurzame re-integratie met herstel op de eerste plaats. Door onze specialistische dienstverlening op maat zijn wij ook dé partner voor gemeenten op het gebied van re-integratie bij mentaal en psychisch verzuim. Tijdens onze trajecten zorgen wij ervoor dat mensen een blijvende plek vinden in de samenleving.

Diensten Kopwaarts

Als Kopwaarts bieden wij verschillende diensten en trajecten voor werkgevers, het UWV, particulieren, maar ook voor gemeenten. Door een nauwe samenwerking en heldere communicatie werken we tijdens deze trajecten samen naar het ultieme doel: duurzame re-integratie.

  • Hersteltrajecten: Als er een pgb is toegekend vanuit de Wmo, dan is het mogelijk om bij Kopwaarts een hersteltraject in te kopen.
  • Werkfit- en naar werk-trajecten: Naast hersteltrajecten, faciliteren we ook werkfit- en naar werk-trajecten voor de Regionale Mobiliteitsteams die vallen onder een gemeente en uitgevoerd worden door het UWV. Deze dienstverlening is bedoeld voor mensen die ná maart 2020 een bijstandsuitkering toegewezen hebben gekregen (WWB).
  • Trajecten op maat:Vanuit re-integratiebudgetten van de gemeente, voert Kopwaarts trajecten op maat uit.

Hoe kan Kopwaarts helpen?

Kopwaarts is specialist in re-integratie bij mensen met mentale en psychische problemen. Daarnaast werken we continu aan een grotere maatschappelijke bewustwording rond mentaal en psychisch welzijn. Door de jaren heen hebben we ontzettend veel ervaring en kennis opgedaan. Kennis die we ook graag met jou delen! Dit doen we door actief het gesprek aan te gaan en trainingen te verzorgen voor bijvoorbeeld arbeidsdeskundigen, werk- en re-integratiecoaches en artsen. Ook dragen we bij aan deze bewustwording door lezingen te geven op congressen en bijeenkomsten.

Neem contact op