KopwaartsWachttijdondersteuning

Directe hulp op het juiste moment

 

Bij Kopwaarts begrijpen we hoe frustrerend het kan zijn om lang te moeten wachten op de hulp die je dringend nodig hebt. Daarom bieden we wachttijdondersteuning aan, speciaal ontworpen om jou direct te helpen en verdere problemen te voorkomen.

Snelheid en flexibiliteit

Wachttijdondersteuning zorgt ervoor dat er geen tijd verloren gaat en je snel geholpen wordt. Wij overbruggen, als dat nodig is, de tijd tot het reguliere hulpverleningsproces op gang komt. Zodat je niet zonder de benodigde ondersteuning hoeft te zitten. Onze snelle inzetbaarheid betekent dat je direct de hulp krijgt die je nodig hebt, wat verdere achteruitgang voorkomt en een snellere terugkeer naar werk mogelijk maakt.

Soms kan het een tijd duren voordat de juiste hulpverlening op gang gezet is. Kostbare tijd, vooral als het moment gekomen is dat je bereid bent om de stap te wagen en hulp aan te nemen. Daarom zijn wij er ook op dat moment voor jou. Zodat je jouw verhaal kwijt kan, er een luisterend oor is en om de eerste stappen te zetten richting herstel, stressmanagement, werk-privé balans of het omgaan met pijnlijke emoties en negatieve gedachten.

Ondersteuning voor werkgevers

De kosten van een zieke werknemer kunnen aanzienlijk oplopen, vooral door de verplichte loondoorbetaling.Dit kan snel oplopen tot €250 – 400 per dag vanwege dubbele loonkosten (voor zowel de zieke werknemer als een vervanger) en productieverlies. Bron: MKB servicedesk

Als werkgever kun je ons inschakelen om wachttijdondersteuning te bieden aan je werknemers. Wanneer een werknemer ziek wordt, wil je zo snel mogelijk passende ondersteuning. Kostbare tijd gaat verloren als een werknemer zonder hulp blijft, wat het traject onnodig verlengt. Snellere ondersteuning verhoogt de kans dat een werknemer eerder kan terugkeren naar werk of een andere passende werkplek vindt. Door snel in te spelen op de behoeften van werknemers, kun je ziekteverzuim en langdurige afwezigheid verminderen.

Wachttijdondersteuning helpt de kosten te minimaliseren door ervoor te zorgen dat jouw werknemers de hulp krijgen die ze nodig hebben,  op het moment dat ze het nodig hebben.

Ben je geïnteresseerd neem dan contact met ons op!

Contact