KopwaartsModulaire trajecten

Modulaire trajecten worden ingezet bij mensen die een aanzienlijke afstand tot de arbeidsmarkt hebben door psychisch en/of mentaal verzuim en weer aan het werk willen gaan maar nog niet de juiste handvatten en connecties hebben richting hun herstel.

Voorbeelden van modules zijn werkoriëntatie, begeleiding bij het vinden van passend werk, ondersteuning bij het starten met werken, en begeleiding op de werkvloer. Het doel is om de werknemer stap voor stap te begeleiden naar een passende werkplek of terugkeer naar de eigen werkplek, rekening houdend met zijn of haar mentale en psychische gesteldheid.

De cliënt gaat samen met een persoonlijke coach aan de slag om een op maat gemaakt stappenplan te ontwikkelen. Dit stappenplan helpt de cliënt dichter bij de arbeidsmarkt te komen en omvat zowel de geplande acties als eventuele andere afspraken. Door onze kennis en ervaring maken we de clienten bewust, bieden inzicht en handvatten en ondersteunen we hen in het zetten van de eerste stappen richting herstel naar psychisch en mentaal welzijn.

Neem contact op