KopwaartsGerald van Dam

Therapeut en re-integratiecoach

 

Vanuit een holistische visie en benadering onderzoek ik samen met jou wat er nodig is om een volgende stap vooruit te maken. Een holistische benadering houdt in dat de coaching gericht is op fysiek, mentaal en emotioneel niveau in plaats van puur cognitief.

Vaak is het makkelijk om te zien hoe het bij iemand anders zit. Maar bij jezelf is dit een stuk moeilijker! Het kan zijn dat je een spiegel nodig hebt om oude patronen en overtuigingen te doorbreken. Patronen zijn niet voor niets patronen en deze zitten doorgaans in je blinde vlek. Je lichaam spiegelt dit heel mooi en tijdens de coaching of lichaamswerk sessies kun je dit bewust worden, zodat je erachter kan komen wat je patroon precies is, en daarna kan kijken hoe jij het anders zou willen doen.

Al met al is een holistische benadering essentieel om weer volledig tot rust te komen, het lichaam te doen herstellen, te herkennen wie je werkelijk bent, wat je drijft maar vooral wat je voor jezelf in de toekomst wenst.

Mijn intentie is om mensen op weg te helpen in hun bewustwordingsproces zodat zij weer vanuit hun eigen authentieke kracht kunnen gaan leven.

Specialismen: Holistisch lichaamswerk, traumasensitief werken, massagetherapie

Regio: Drechtsteden, Rijnmond, West-Brabant, Noord-Brabant en Hoeksche Waard.