KopwaartsRe-integratiecoach

 

Empathisch, zonder oordeel, warm, open, eerlijk, respectvol, begripvol, doortastend, humoristisch, kwetsbaar, scherpzinnig, krachtig en discreet. Dit staat bij mij altijd zeer hoog in het vaandel, de basis voor wederzijds vertrouwen.

Ik kijk op een holistische wijze kijken naar de mens achter hun vast geroeste patronen. Vragen die ik belangrijk vind om te onderzoeken zijn: “waar komen mijn patronen vandaan, waar loop ik nu tegenaan/in vast, hoe kan ik dat anders gaan doen?” Met tough-love onderzoeken, spiegelen, confronteren en voelen naar bewustwording creëren van eigen aandeel; alle antwoorden zitten al ergens in jezelf!

Specialismen: Patronen doorbreken, holistisch kijken, reintegratiecoach.

Regio: (groot) Alblasserwaard, Vijfheerenlanden, Rivierenland; oftewel alle plaatsen die zich tussen Rotterdam en Utrecht bevinden en/of aan vast hangen. Ik heb praktijkruimtes in Lexmond (Utr.) en Groot-Ammers (Z-H).

Vennoot en office manager

 

Ik ben Claudia, de onmisbare spin in het web op ons kantoor. Als de drijvende kracht achter onze administratieve processen en boekhouding, speel ik een cruciale rol in het soepel laten verlopen van onze dagelijkse activiteiten. Mijn nauwgezette aandacht voor detail en uitstekende organisatorische vaardigheden zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Ik ben een ondersteunende schakel voor ons hele team. Of het nu gaat om het oplossen van administratieve vraagstukken, de boekhouding, het regelen van kantoorbenodigdheden of het bieden van een helpende hand, ik sta altijd paraat.

Een van de aspecten van mijn rol is mijn toewijding aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Ik zorg ervoor dat onze processen voldoen aan de hoogste normen en houd een scherp oog op de kwaliteit van wat we aanbieden.

Vennoot en loopbaancoach

 

Coachen is voor mij samen onderweg zijn. Het verbinden van jouw kennis en die van mij, in een traject wat over werk gaat en bovenal over jou. We zijn altijd in ontwikkeling en van daaruit leren we steeds opnieuw en mogen we herijken. Opnieuw kijken en dat wat je ziet verbinden met je gevoel. Zo kan er een nieuw perspectief ontstaan, een nieuwe energie die passend is in het hier en nu. Hierdoor worden vervolg stappen helder en deze zullen we samen concretiseren.

Mijn ondersteuning vanuit ervaringsdeskundigheid aan jou is integer, eerlijk, respectvol, nieuwsgierig, liefdevol, humoristisch en confronterend daar waar nodig.

Specialismen: Vat van zelfwaardering, vitaliteit, stresshantering, spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling, loopbaan coaching, herstel coaching, systemisch werk.

Therapeut en re-integratiecoach

 

Gedurende mijn eigen proces heb ik inzicht gekregen in dat gene waar ik al die tijd naar zocht. Nu help ik graag mensen om hetzelfde te bereiken.

Ik krijg veel voldoening van het helpen van mensen en loop graag een stukje met ze mee. Het doet mij goed om te zien als mensen in hun eigen kracht komen te staan, positieve veranderingen doormaken en hun eigen weg (terug) vinden in de maatschappij. Ik kijk er naar uit om jou te ondersteunen in jouw proces, herstel en reis naar persoonlijke groei.

Ik ben een betrokken persoon. Toon oprechte interesse in jou als persoon en ben empathisch in mijn benadering. Ik ben vastberaden om je te helpen bij het identificeren en aanpakken van belemmerende overtuigingen, emoties en patronen die jouw groei belemmeren.

Specialismen:  Hypnotherapie,  Regressietherapie, EMDR, Verslavingscounseling.

Regio: Limburg. Je bent welkom in mijn praktijk in Maasbracht.

 

Therapeut en re-integratiecoach

 

Vanuit een holistische visie en benadering onderzoek ik samen met jou wat er nodig is om een volgende stap vooruit te maken. Een holistische benadering houdt in dat de coaching gericht is op fysiek, mentaal en emotioneel niveau in plaats van puur cognitief.

Vaak is het makkelijk om te zien hoe het bij iemand anders zit. Maar bij jezelf is dit een stuk moeilijker! Het kan zijn dat je een spiegel nodig hebt om oude patronen en overtuigingen te doorbreken. Patronen zijn niet voor niets patronen en deze zitten doorgaans in je blinde vlek. Je lichaam spiegelt dit heel mooi en tijdens de coaching of lichaamswerk sessies kun je dit bewust worden, zodat je erachter kan komen wat je patroon precies is, en daarna kan kijken hoe jij het anders zou willen doen.

Al met al is een holistische benadering essentieel om weer volledig tot rust te komen, het lichaam te doen herstellen, te herkennen wie je werkelijk bent, wat je drijft maar vooral wat je voor jezelf in de toekomst wenst.

Mijn intentie is om mensen op weg te helpen in hun bewustwordingsproces zodat zij weer vanuit hun eigen authentieke kracht kunnen gaan leven.

Specialismen: Holistisch lichaamswerk, traumasensitief werken, massagetherapie

Regio: Drechtsteden, Rijnmond, West-Brabant, Noord-Brabant en Hoeksche Waard.

Re-integratiecoach

 

Ik beloof je dat ik alles wat ik over je denk te weten steeds weer aan de kant zal schuiven, mijn whiteboard zogezegd leeg zal vegen en je steeds weer opnieuw zal ontmoeten achter je maskers, vanuit gelijkwaardigheid, in onvoorwaardelijke acceptatie.

Van jongs af aan ervaar ik mezelf als een oprechte, integere zoeker. In de 15 jaar dat ik in de farmaceutische industrie werkte, ontwikkelde ik me tot een heldere en analytische procesdenker en onderzoeker, met een sterk gevoel voor samenhang, oorzaak en gevolg. Door de juiste vragen te stellen help ik je om tot de kern te komen, met mijn pragmatische aanpak. Daarnaast ben ik als mens liefdevol, invoelend, oordeelloos en zie ik altijd het goede in mensen en situaties. Dit maakt me sterk in verbinden en mensen voelen zich veilig bij mij. Met inzet van alles wat ik in huis heb, help ik je om de beste versie van jezelf te worden.

Specialismen: Ademwerk (Transformational Breathing), een diep transformerende zelfhelingsmethode door middel van een verbonden ademhaling.

Regio: Leiden & Randstad.

 

Re-integratiecoach

 

 

Als coach stel ik me open, stevig, dienstbaar, compassievol en oordeelloos op.

Ik heb in mijn leven verschillend soort werk gedaan, daarin veel meegemaakt en veel ervaring opgedaan. Deze ervaringen neemt ik mee in mijn coaching. Mijn levensverhaal is daardoor een waardevolle bron van informatie en inspiratie. Ik heb diverse coaching opleidingen gedaan en ben  momenteel bezig mezelf verder te bekwamen als therapeutisch coach. Ik geloof in de helende kracht die iedereen in de kern bezit. Mijn missie is daarom om een open en groeiende wereld te creëren. Door anderen bij te staan in het leren kennen en accepteren van alle eigen delen, om zo vanuit persoonlijk leiderschap het leven te kunnen leven.

Specialismen: Therapeutisch coachen vanuit het IFS model, onderzoek naar IKIGAI (combinatie van missie/passie/roeping/werk) als koers in je leven,  werken met kernwaarden als integriteit, verantwoordelijkheid en kwetsbaarheid.

Regio: Zeeland, West Brabant en de Drechtsteden.

Vennoot en loopbaancoach

 

Vanuit passie en geloof in herstel en vooruitgang, ondersteun ik jou om je (loopbaan)coachvraag te beantwoorden en in actie te komen. Samen gaan we op zoek naar wie jij wezenlijk bent en richt ik me op het versterken van jouw vermogen tot zelfonderzoek. Zodat je een werkplek ontdekt di e past bij een gebalanceerd leven. Er is pas ruimte voor ontwikkeling als je je veilig en vertrouwd voelt en vandaaruit in beweging kan komen.

Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt door goed te kijken en te luisteren. Daarbij is ‘in actie komen’ een essentieel deel van mijn benadering. Vanuit deze veilige basis is er ruimte om te experimenteren met nieuwe vaardigheden en inzichten en zo een stap verder te maken in de professionele ontwikkeling. Deze ontwikkeling kan zowel richting loondienst als zelfstandig ondernemerschap zijn.

Ik heb een afgeronde HBO opleiding aangevuld met een post-HBO opleiding tot loopbaancoach, recoverycoach en in 2022 behaalde post HBO accreditatie integrale coaching.

Specialismen: Wet Verbetering Poortwachter, eerste spoor, tweede spoor, outplacement, UWV trajecten, loopbaan coaching, herstel coaching, ARBO voorlichting, HR deskundigheidsbevordering en advies.

Re-integratiecoach

 

Door de lessen van het leven heb ik uiteindelijk geleerd mezelf te kunnen en mogen zijn. Met een energieniveau dat niet constant is, snel enthousiast te zijn, is er altijd de uitdaging de balans te houden en vooral dat te doen vanuit passie, wat energie geeft. Alles wat mij daarbij heeft geholpen zet ik met compassie in om jou te ondersteunen in het proces weer volledig bij jezelf te kunnen zijn en van daaruit stappen te zetten naar een vitaler en gelukkiger leven.

Cliënten voelen zich gezien en gehoord. Ik ondersteun bij jouw problematiek op het gebied van gezondheid, bewustwording, belemmerende gedragspatronen, burnout en/of langdurig stress. Ik ondersteun en leer jou weer de regie over je eigen leven te krijgen. Samen sterk, maar wat je zelf kunt, laat ik je zelf doen.

We gaan samen op zoek naar wat voor jou werkt, daarbij maak ik gebruik van mijn expertises en levenservaringen.

Specialismen: Ademwerk (Transformational Breathing), een diep transformerende zelfhelingsmethode door middel van een verbonden ademhaling, Bewust-Zijnscoaching dmv BML (Body & Mind Language) en Braincoaching,  Shiatsu- en/of voetreflextherapie.

 

Vennoot en loopbaancoach

 

 

Ik heb een rijke ervaring in re-integratie en hulpverlening, met een specifieke expertise als ervaringsdeskundige op het gebied van mentale gezondheidsproblemen. Als coach hanteer ik een oplossingsgerichte benadering, waarbij ik me goed kan inleven in de situatie van mijn cliënten. Mijn rust en geduld dragen bij aan het creëren van een veilige omgeving waarin cliënten zich vertrouwd voelen en open durven te zijn.

Ik toon oprechte betrokkenheid en ondersteuning en schroom niet om indien nodig confrontaties aan te gaan om nieuwe inzichten te bevorderen. Zelfreflectie, mindfulness, zelfonderzoek, persoonlijke ontwikkeling en het ontwikkelen van zelfcompassie zijn zaken die terugkomen in de coaching. Ik werk binnen een traject graag samen met collega’s die andere expertises hebben zodat cliënten de ondersteuning krijgen die het beste aansluit bij de hulpvraag.

Verder vind ik het belangrijk om eigen processen aan te gaan en me te ontwikkelen zodat ik blijf groeien. Beseffende dat ik anderen niet verder kan brengen dan ik zelf ben.

Naast coach ben ik vennoot en houdt ik me bezig met overkoepelende zaken voor Kopwaarts.

Specialismen: Burn-out, (herstel van) Codepency, Hechting, Systemisch werken, Focussen, AD(H)D.

 

Therapeut en re-integratiecoach

 

Jij loopt op je weg naar het innemen van jouw authentieke plek in je proces van herstel en re-integratie. Ik nodig je op een rustige, weg-wijzende manier uit tot bewustwording en beweging. Met de wijsheid en inspiratie vanuit m’n leeftijd en professionaliteit.

Patronen in gedrag of in je lichaamssysteem kunnen je afhouden van verbinding met je vitaliteit en toekomstperspectief. Systemisch werk maakt patronen inzichtelijk. Je ziet hun oude functie en opent je voor nieuwe mogelijkheden. Lichaamswerk helpt om spanning en ontspanning beter te managen. Je leert jezelf kennen, je eigen potentieel te ervaren. Waardoor je meer vanuit eigen plek in de buitenwereld beweegt.

De stappen zijn soms uitdagend en je kunt ze niet afdwingen.  Ik nodig je uit te kijken welke je al kunt maken. Op eigen tijd en tempo met de koers van de re-integratiedoelen voor ogen. Kwetsbaar en krachtig.

Samenwerken…zal ik met je meebewegen?

Specialismen: Systemische coaching/opstellingen,  Lichaamsgerichte coaching, waaronder Reiki en adem- en klankwerk,  NLP en TA methodieken.

Regio: Den Haag, Leiden en regio Rijnmond.

 

Re-integratie en vitaliteitscoach

 

Ik ben een avontuurlijk reizende vitaliteitscoach die geniet van natuur, vrijheid en de mooie mensen waarmee ik werk. Een aantal jaren geleden heb ik de vrijheidskeuze gemaakt om met een busje naar Ibiza te vertrekken en ondertussen geniet ik van het reizen door verschillende landen.  Ik heb verschillende trajecten doorlopen om m’n eigen gezondheid en welzijn te optimaliseren en dit heeft me op het pad gebracht van vitaliteit. Wat ik zo waanzinnig gaaf vind in het werken met mensen is dat ik merk dat mijn aanpak altijd verandering teweeg brengt. Mijn eigen ervaring en intuïtie brengen veel in beweging.

Naast individuele coaching begeleid ik ook de online mannen groep.

Specialisaties: Vitaliteit, Ademwerk, Transformatie, Online mannen- en vitaliteitsgroep.

Regio: Online