KopwaartsGijs van den Hout

Re-integratiecoach

 

Ik beloof je dat ik alles wat ik over je denk te weten steeds weer aan de kant zal schuiven, mijn whiteboard zogezegd leeg zal vegen en je steeds weer opnieuw zal ontmoeten achter je maskers, vanuit gelijkwaardigheid, in onvoorwaardelijke acceptatie.

Van jongs af aan ervaar ik mezelf als een oprechte, integere zoeker. In de 15 jaar dat ik in de farmaceutische industrie werkte, ontwikkelde ik me tot een heldere en analytische procesdenker en onderzoeker, met een sterk gevoel voor samenhang, oorzaak en gevolg. Door de juiste vragen te stellen help ik je om tot de kern te komen, met mijn pragmatische aanpak. Daarnaast ben ik als mens liefdevol, invoelend, oordeelloos en zie ik altijd het goede in mensen en situaties. Dit maakt me sterk in verbinden en mensen voelen zich veilig bij mij. Met inzet van alles wat ik in huis heb, help ik je om de beste versie van jezelf te worden.

Specialismen: Ademwerk (Transformational Breathing), een diep transformerende zelfhelingsmethode door middel van een verbonden ademhaling.

Regio: Leiden & Randstad.