KopwaartsIwan Tolboom

Vennoot en loopbaancoach

 

Vanuit passie en geloof in herstel en vooruitgang, ondersteun ik jou om je (loopbaan)coachvraag te beantwoorden en in actie te komen. Samen gaan we op zoek naar wie jij wezenlijk bent en richt ik me op het versterken van jouw vermogen tot zelfonderzoek. Zodat je een werkplek ontdekt di e past bij een gebalanceerd leven. Er is pas ruimte voor ontwikkeling als je je veilig en vertrouwd voelt en vandaaruit in beweging kan komen.

Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt door goed te kijken en te luisteren. Daarbij is ‘in actie komen’ een essentieel deel van mijn benadering. Vanuit deze veilige basis is er ruimte om te experimenteren met nieuwe vaardigheden en inzichten en zo een stap verder te maken in de professionele ontwikkeling. Deze ontwikkeling kan zowel richting loondienst als zelfstandig ondernemerschap zijn.

Ik heb een afgeronde HBO opleiding aangevuld met een post-HBO opleiding tot loopbaancoach, recoverycoach en in 2022 behaalde post HBO accreditatie integrale coaching.

Specialismen: Wet Verbetering Poortwachter, eerste spoor, tweede spoor, outplacement, UWV trajecten, loopbaan coaching, herstel coaching, ARBO voorlichting, HR deskundigheidsbevordering en advies.