KopwaartsJacky Jacobs

Re-integratiecoach

 

Door de lessen van het leven heb ik uiteindelijk geleerd mezelf te kunnen en mogen zijn. Met een energieniveau dat niet constant is, snel enthousiast te zijn, is er altijd de uitdaging de balans te houden en vooral dat te doen vanuit passie, wat energie geeft. Alles wat mij daarbij heeft geholpen zet ik met compassie in om jou te ondersteunen in het proces weer volledig bij jezelf te kunnen zijn en van daaruit stappen te zetten naar een vitaler en gelukkiger leven.

Cliënten voelen zich gezien en gehoord. Ik ondersteun bij jouw problematiek op het gebied van gezondheid, bewustwording, belemmerende gedragspatronen, burnout en/of langdurig stress. Ik ondersteun en leer jou weer de regie over je eigen leven te krijgen. Samen sterk, maar wat je zelf kunt, laat ik je zelf doen.

We gaan samen op zoek naar wat voor jou werkt, daarbij maak ik gebruik van mijn expertises en levenservaringen.

Specialismen: Ademwerk (Transformational Breathing), een diep transformerende zelfhelingsmethode door middel van een verbonden ademhaling, Bewust-Zijnscoaching dmv BML (Body & Mind Language) en Braincoaching,  Shiatsu- en/of voetreflextherapie.