KopwaartsJeanette Mulder

Vennoot en loopbaancoach

 

 

Ik heb een rijke ervaring in re-integratie en hulpverlening, met een specifieke expertise als ervaringsdeskundige op het gebied van mentale gezondheidsproblemen. Als coach hanteer ik een oplossingsgerichte benadering, waarbij ik me goed kan inleven in de situatie van mijn cliënten. Mijn rust en geduld dragen bij aan het creëren van een veilige omgeving waarin cliënten zich vertrouwd voelen en open durven te zijn.

Ik toon oprechte betrokkenheid en ondersteuning en schroom niet om indien nodig confrontaties aan te gaan om nieuwe inzichten te bevorderen. Zelfreflectie, mindfulness, zelfonderzoek, persoonlijke ontwikkeling en het ontwikkelen van zelfcompassie zijn zaken die terugkomen in de coaching. Ik werk binnen een traject graag samen met collega’s die andere expertises hebben zodat cliënten de ondersteuning krijgen die het beste aansluit bij de hulpvraag.

Verder vind ik het belangrijk om eigen processen aan te gaan en me te ontwikkelen zodat ik blijf groeien. Beseffende dat ik anderen niet verder kan brengen dan ik zelf ben.

Naast coach ben ik vennoot en houdt ik me bezig met overkoepelende zaken voor Kopwaarts.

Specialismen: Burn-out, (herstel van) Codepency, Hechting, Systemisch werken, Focussen, AD(H)D.