KopwaartsLiesbeth van den Brink

Therapeut en re-integratiecoach

 

Jij loopt op je weg naar het innemen van jouw authentieke plek in je proces van herstel en re-integratie. Ik nodig je op een rustige, weg-wijzende manier uit tot bewustwording en beweging. Met de wijsheid en inspiratie vanuit m’n leeftijd en professionaliteit.

Patronen in gedrag of in je lichaamssysteem kunnen je afhouden van verbinding met je vitaliteit en toekomstperspectief. Systemisch werk maakt patronen inzichtelijk. Je ziet hun oude functie en opent je voor nieuwe mogelijkheden. Lichaamswerk helpt om spanning en ontspanning beter te managen. Je leert jezelf kennen, je eigen potentieel te ervaren. Waardoor je meer vanuit eigen plek in de buitenwereld beweegt.

De stappen zijn soms uitdagend en je kunt ze niet afdwingen.  Ik nodig je uit te kijken welke je al kunt maken. Op eigen tijd en tempo met de koers van de re-integratiedoelen voor ogen. Kwetsbaar en krachtig.

Samenwerken…zal ik met je meebewegen?

Specialismen: Systemische coaching/opstellingen,  Lichaamsgerichte coaching, waaronder Reiki en adem- en klankwerk,  NLP en TA methodieken.

Regio: Den Haag, Leiden en regio Rijnmond.