KopwaartsMaartje de Jong

Re-integratiecoach

 

Ik weet niet beter dan dat ik mij altijd diep verbonden heb gevoeld met al wat leeft. Ik verwonder mij over de wereld om mij heen, wat mensen beweegt en én de vragen van het leven.

Mijn drijfveer is de pijn van mijn eigen geschiedenis. Ik weet hoe het is om in aanraking te komen met de donkere kant van het leven. En met de lichtheid en het plezier, die ruimte hebben gekregen op het moment dat ik het leven in al zijn facetten ging omarmen.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik ben mijn levenservaring, kennis en wijsheid in gaan zetten in het coachen van mensen. Innerlijk maak ik een diepe buiging als ik zie dat mensen bewegen, stappen zetten -in welke vorm dan ook- die voor hen kloppend zijn.

Ik nodig je uit om stil te staan -echt stil te staan- bij de dingen zoals ze er nu voorliggen, om samen te ontdekken wat werkelijk belangrijk voor je is. Door te kijken wat je met je meedraagt aan patronen, ideeën en overtuigingen gaan we onderzoeken wat er vóór je werkt en tegen je werkt. Uitgangspunt is een bedding van veiligheid en vertrouwen. Ik stel verhelderende vragen en confronteer je liefdevol waar nodig. Waar zit de ruimte? Waar liggen mogelijkheden? Om van daaruit in beweging te komen, stappen te zetten die voor jou passend zijn.

Regio: Ik werk voornamelijk voor cliënten uit de regio Nijmegen/ Arnhem en omgeving. Je bent welkom in mijn praktijk in Wijchen of we spreken af op een mooie plek in de natuur. Indien wenselijk spreken we online af.