KopwaartsYvonne van der Lee

Diëtist, re-integratie en leefstijlcoach

 

Je gezond en energiek voelen… het is wat de meeste mensen willen. Toch blijkt een goede mentale en fysieke gezondheid zo vanzelfsprekend nog niet in een wereld vol prikkels, uitdagingen en onzekerheden.Veel mensen ervaren teveel druk en stress, wat flinke gevolgen kan hebben voor je welbevinden. De balans raakt zoek. Je voelt je opgejaagd, leeft ongezond, gaat over grenzen heen en weet eigenlijk ook niet meer wat nu wijsheid is en wat niet.

Vanuit mijn achtergrond als diëtist/ leefstijlcoach en re-integratiecoach, zoek ik graag met jou uit hoe je weer goed in je vel kunt komen te zitten en het leven zelf bewust vorm kan gaan geven.

Correcte informatie rondom leefstijl en het aanpassen van je dagelijkse keuzes, helpen je op weg naar een heldere geest en een gezond lichaam.

Graag werk ik vanuit een positieve insteek. Wat zijn de hulpbronnen in jouw leven? Wat voor kwaliteiten heb je al in je, die je kunt inzetten bij doen wat je wilt en wat goed voor je is? Vitaliteit en gezondheid gaat over zoveel meer dan we denken.

Met lichtheid en doelgerichtheid ga ik graag met je aan de slag om balans, plezier en het vertrouwen in jezelf weer te vinden!

Specialismen: Dietist/ leefstijlcoach, Bewustzijnsontwikkeling, Ademwerk, Motiverende gespreksvoering,  Kaizen methode – de kracht van kleine stappen.

Regio:  Den Haag en omgeving